CCC | Kamnik | Supernova

Elegantni čevlji, superge, škornji, torbice in modni dodatki po ugodni ceni za popoln slog. V kakovostnih čevljih CCC je svet takoj lepši!

CCC

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Poiščite nove trende obutve za vso družino v CCC shoes&bags

Obujte se za uspeh in zaživite ob vsakem koraku! V trgovini CCC v nakupovalnem centru Supernova Kamnik vas pričakujejo nove modne kolekcije obutve za ženske, moške in otroke. Izberite kakovostno in udobno obutev po ugodni ceni, v kateri boste uživali ves dan. Elegantni salonarji, poletni sandali, čevlji s peto, balerinke, športni copati, vrhunski usnjeni čevlji, trendovske superge, topli škornji, natikači in še veliko več modne obutve bo dopolnilo vaš popolni slog za vsako priložnost.

Trgovina CCC bo zagotovo prinesla navdih za vaše modne nakupe obutve. Ko iščete obutev za posebne priložnosti, pisarno ali prosti čas, široka izbira različnih modelov, modnih barv in kakovostnih materialov bo poskrbela, da vaša garderoba nikoli ne bo dolgočasna in boste samozavestno zakorakali v vsako priložnost. Odlične cene pa vam bodo omogočile, da boste vedno znova uživali v najnovejših trendih obutve. V ponudbi trgovine CCC boste našli tudi široko izbiro modnih torbic vseh velikosti in oblik, nahrbtnikov, denarnic, pasov in številnih modnih dodatkov, s katerimi boste izstopali.

CCC znamke

V naših prodajalnah prevladujejo znamke za prave modne navdušence: Gino Rossi, Lasocki, Jenny Fairy, Sprandi, DeeZee, Badura, Quazi, Rage Age, Simple, Togoshi in Americanos. V CCC bodo kupci našli tudi kultne športne znamke, kot so adidas, Reebok, Puma, New Balance, Converse in Skechers. Za najmlajše pa imamo obutev in dodatke z risanimi junaki iz Disneyjevih filmov!