Top shop | Kamnik | Supernova

Najbolj priljubljeni izdelki Top Shop TV-prodaje na voljo tudi v trgovini Supernove. Vse za dom, kuhinjo, zdravje, lepoto in prosti čas s priljubljenimi znamkami Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Wellneo, Rovus in drugimi.

Top shop

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

Videno v Top Shop TV-prodaji, kupljeno pri nas

Priročno, hitro in brez čakanja na dostavo. Vse najbolj priljubljene izdelke Top Shop TV-prodaje lahko kupite tudi v nakupovalnem centru Supernova Kamnik, brez telefonskega naročanja in plačila vnaprej. Preprosto obiščite trgovino in opravite nakup.

Največje prodajne uspešnice trgovine Top Shop vključujejo najnovejše vrhunske izdelke za gospodinjstvo, kuhinjo, fitnes in šport, zdravje, lepoto ter prosti čas. S široko izbiro blagovnih znamk boste lahko opremili prav vsak kotiček svojega doma in uživali v boljšem življenju. Za prave mojstre v kuhinji so tu zmogljivi kuhinjski roboti, cvrtniki na vroč zrak, mešalniki Nutribullet, vrhunska profesionalna posoda in drugi izdelki za kuhinjo Delimano, boljše spanje pa si privoščite z udobjem znamke Dormeo. Ležišča, vzglavniki, odeje, posteljnina in vse za spanje bodo tako v vašo spalnico kot otroško sobo vnesli prav poseben čar. V ponudbi trgovine Top Shop boste našli tudi udobno obutev Walkmaxx, sesalnike in opremo za čiščenje Rovus, izdelke za zdravje in lepoto Wellneo ter številne druge izvirne izdelke, kot so valjčki za pleskanje, pripomočki za vrtnarjenje, odganjalci mrčesa, hlače za oblikovanje postave, otroške igrače, oprema za trening in še veliko več. Vabljeni v Top Shop, kjer vas pričakujejo ugodni nakupi za dom in prosti čas.

Top Shop – od TV-prodaje do trgovine

Top Shop preko TV-prodaje prinaša številne in raznovrstne izdelke v naše domove že od leta 1996. Le kdo se ne spominja legendarnih izdelkov iz TV-oglasov, kot so Dry Cooker, pojoči božični venček, riba Boogy, ura s ptičjim petjem, Power Juicer, Kosmodisk in številni drugi. Skozi leta je Top Shop v naše domove prinesel več kot 1.000 različnih izdelkov in pisal na milijone vznemirljivih zgodb. Danes je Top Shop dobro prepoznavna znamka, ki slovi po svojih TV-oglasih in edinstvenih izdelkih, ki jih ne najdete nikjer drugje.

Poleg uspešne TV-prodaje in spletne trgovine prinaša Top Shop 17 prodajnih mest po vsej Sloveniji. Trgovine so postavljene na priročnih lokacijah in ponujajo izdelke, ki ste si jih ogledali v TV-oglasih. Včlanitev v klub zvestobe Club 5* prinaša še dodatne ugodnosti in prihranke, saj člani kluba kupujejo vse izdelke Top Shop ugodneje, po ekskluzivnih klubskih cenah s takojšnjim koriščenjem popustov.