Storitve

Brezplačno parkirišče

396 brezplačnih parkirišč

Nakupovalni center Supernova Kamnik se nahaja na stičišču več pomembnih prometnih poti. Do njega dostopajo obiskovalci  iz Tuhinjske doline, Kamniške Bistrice, Domžal, Mengša, Vodic, Komende, pa vse do Kranja. Od avtoceste je oddaljen le 15 min vožnje. Nakupovalni center je v neposredni bližini  starega mestnega jedra Kamnik, od koder je prelep razgled na Kamniške Alpe. Nahaja se nedaleč od izhodišča na Veliko planino, Term Snovik ter Arboretuma Volčji potok zato je zanimiv tudi za številne turiste.

Najdete nas na naslovu: Domžalska cesta 3, 1241 Kamnik.

Pred nakupovalnim središčem lahko parkirate na 396 brezplačnih parkirnih mestih, od katerih je kar 360 parkirišč v pokriti garaži.

Dobrodošli v Supernovi!

 

Previjalnica

Družinam  prijazen center

Nakupovanje lahko postane zelo zahtevna naloga, če nas spremljajo majhni otroci ali dojenčki. Zato smo za vas pripravili odmaknjen previjalni kotiček, kjer boste lahko v miru preoblekli ali nahranili svojega dojenčka. Previjalnica se nahaja  v pritličju ob toaletnih prostorih pri trgovini Spar.

Staršem in otrokom  prijazno središče!

Brezplačni internetni dostop

Vedno povezani

Supernova Kamnik  vam nudi možnost uporabe brezplačne povezave z internetom. Pokukajte na spletno stran, preverite aktualne popuste, akcije in novosti.

Brezplačni namigi za ugoden nakup vedno na dosegu tipke!

 

 

Bankomat

Denarnici prijazno

Na sprehodu po nakupovalnem centru Supernova Kamnik najdete tudi bankomat Gorenjske banke. Hitre bančne storitve, pregled finančnega stanja in dvig gotovine lahko opravite na bankomatu, ki se nahaja ob vhodu v garažo nakupovalnega centra.

Javni transport

Pustite se zapeljati do nakupovalnega centra

Ugodna mestna lokacija vas do vaše točke nakupa pospremi z javno avtobusno in železniško povezavo. Do neposredne bližine Supernove Kamnik vas pripeljejo primestni medkrajevni avtobusi, od železniške postaje do nakupovalnega centra pa vas loči prijeten 10-minutni sprehod.

Vabljeni na urbani nakupovalni sprehod!

Pošta

Poštni nabiralnik

Nakupovalno središče ponuja preplet različnih trgovin, storitev in druženja. Med ostalimi opravki lahko v Supernovi Kamnik oddate tudi klasične pošiljke.

Poštni nabiralnik Pošte Slovenije najdete v garaži pri vhodu v nakupovalni center.

 

 

Invalidski vozički

Brezplačna uporaba invalidskih vozičkov

V nakupovalnem centru sta na voljo 2 invalidska vozička, ki bosta zagotovo marsikomu olajšala obisk centra in nakupovanje. Nahajata se v vetrolovih obeh vhodov v kletni etaži – garaži, v neposredni bližini parkirnih mest za invalide. Invalidski voziček si lahko izposodite brezplačno.

Invalidom prijazno nakupovanje

Darilne kartice

V Supernovi Kamnik lahko izkoristite Darilno kartico Supernova

V poslovalnicah v Supernovi Kamnik lahko nakupujete z Darilno kartico Supernova. Obiščite nas in preverite pestro ponudbo v poslovalnicah.

Še nimate Darilne kartice Supernova? Naročite si svojo in razveselite svoje najdražje. Izberite tematski motiv, napolnite kartico s poljubnim zneskom do 300 € in polepšajte praznike svojim najdražjim. Kartice veljajo 4 leta od nakupa. Z njimi lahko nakupujete v več kot 700 poslovalnicah v nakupovalnih centrih Supernova.

Več si preberite tukaj.

Nikoli več ne boste v zadregi, ko boste kupovali darila.