Spar to go | Kamnik | Supernova

Odlična ideja za malico ali prigrizek med nakupovanjem. Bogata ponudba sveže pripravljenih jedi, okusne solate in sveže sadje ter topli napitki in pijače po ugodni ceni. Uživajte takoj ali odnesite s seboj.

Spar to go

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

V Spar To Go po okusen obrok na poti

Ne dovolite, da se nakupovanje predčasno konča! Ko napade lakota, vas v nakupovalnem centru Supernova Kamnik razveseli kotiček Spar To Go z vedno sveže pripravljeno ponudbo hitrih in okusnih jedi po ugodni ceni, odlično kavo za s sabo ter veliko izbiro osvežilnih pijač. Ustavite se, zadihajte in pomalicajte nekaj slastnega. Bogate pice, burek, slastni sendviči, raznolike solate z okusnimi prelivi ter sveže narezano sadje so tako mamljivi, da se vam bodo takoj pocedile sline. Uživajte v kakovostni hrani, ki jo pripravijo v trgovini Spar. Ob pestri izbiri si lahko vsak dan privoščite drugačno malico, polno svežih sestavin in bogatega okusa. Ko si zaželite nekaj sladkega, pa so tu še toplo francosko pecivo, številne kremne sladice in vedno priljubljene sadne solate iz sezonskega sadja.

Spar To Go je priljubljena točka za malico ali lahko kosilo med službo in šolskimi obveznostmi. Vse jedi lahko vzamete s seboj in v miru uživate v slastnih dobrotah v pisarni ali doma. Najejte se hitro, okusno in ugodno z izbiro Spar To Go.

Sveže pripravljene jedi pod okriljem trgovine Interspar

Pod blagovno znamko Spar To Go je združena okusna ponudba sveže pripravljene hrane po vedno nizki ceni v trgovinah Spar in Interspar. Vse tople jedi Spar To Go so pripravljene iz skrbno izbranih kakovostnih sestavin in vsak dan sveže narejene v lokalni trgovini. Lačni kupci imajo tako vedno na voljo tople in okusne jedi, ob katerih želodec kar zaploska od sreče.

Podjetje SPAR že od leta 1991 prinaša na slovenski trg sodobno nakupovalno izkušnjo z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno, široko in pestro izbiro, vedno svežimi izdelki ter ciljem zadovoljiti vsakega kupca. Uspešnost podjetja SPAR potrjujejo tržne raziskave, ki podjetje že vrsto let zapored uvrščajo na prvo mesto med trgovci v Sloveniji.

Podjetje SPAR Slovenija temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti do svojih kupcev, zaposlenih ter družbenega in naravnega okolja. Odgovorno poslovanje podjetja SPAR Slovenija se kaže v želji po zmanjševanju negativnih vplivov na okolje, povečanju skupne blaginje ter življenju in poslovanju v ravnotežju z naravnim okoljem ob hkratnem povečanju dodane vrednosti za vse deležnike.