TEDI | Kamnik | Supernova

Široka in raznolika ponudba izdelkov za vsak dan po ugodni ceni. Darilna embalaža, izdelki za ustvarjanje, vse za gospodinjstvo, domače mojstre in hišne ljubljenčke, dekorativni izdelki in še veliko več ustvarja privlačno ponudbo TEDi.

TEDI

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo Dom
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo Dom
Popusti
Že od 1 €
Izdelki za vrt v trgovini TEDi
Velja od: 11. april 2024

Vabljeni v trgovino TEDi kjer vas čakajo izdelki za vrt že od 1 €. 

V trgovini TEDi vas vedno razveseli ugodna sezonska ponudba

Od romantičnih svetlobnih verig z lučkami, plišastih igrač in darilnih škatel do prikupnih vaz, dekoracije za rojstni dan ali poroko ter ugodnih gospodinjskih pripomočkov za kuhanje in čiščenje – vsak obisk trgovine TEDi prinese veliko idej za ugodne nakupe. V nakupovalnem centru Supernova Kamnik vas vedno razveseli konkurenčna, pestra in moderna ponudba izdelkov po nizki ceni, s katero si boste privoščili udobno, kreativno in lepše življenje.

Poleg bogate redne ponudbe, ki vključuje izvirne pripomočke in material za ustvarjanje in domače mojstre, dekoracijo za dom, izdelke za prosti čas, pisarniški material, šolske potrebščine, izdelke za praznovanja in zabave, igrače, modne dodatke, drogerijo, kozmetiko, darilne embalaže in ovojni papir za najlepša darila ter izdelke za male živali, vas v trgovini TEDi vedno razveselijo z aktualno sezonsko ponudbo po najnovejših trendih sodobnega življenja. Ne zamudite privlačnih izdelkov za veliko noč, poletne ponudbe za uživanje ob bazenu ali na plaži ter izvirnega novoletnega programa z lučkami in najlepšo dekoracijo za praznični dom. V trgovini TEDi najdete vse za urejen dom in udobno življenje, vendar občutno ceneje!

V TEDi-ju boste vedno našli nekaj, kar potrebujete za vaš dom

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2004 v Dortmundu in je danes z več kot 2.250 poslovalnicami po Evropi in okoli 20.000 zaposlenimi v 8 državah eno vodilnih neprehrambenih podjetij. TEDi ponuja širok izbor izdelkov s katerimi boste lahko do potankosti opremili svoj dom. To so dekorativni izdelki, izdelki za dom, pisarniški material ali izdelki za ustvarjanje "Do it yourself," s katerimi boste postali sam svoj mojster. 

Pri TEDi-ju velja načelo, da dobro, ni nujno tudi drago. Zato sledijo gospodarskemu in trajnostnemu toku rasti in dokazujejo, da se poštene cene, dobra kakovost, trajna zaveza in raznolike ponudbe med seboj ne izključujejo. TEDi-jev lasten oddelek za upravljanje kakovosti in zunanji inštituti za testiranje, izvajajo stalna testiranja kakovosti in s tem zagotavljajo, da v prodajo ne pridejo izdelki, ki ne ustrezajo njihovim strogim zahtevam po kakovosti.