Potovalna agencija Hemingway | Kamnik | Supernova

Rezervirajte potovanje v eksotične kraje, počitnice z družino, križarjenje ali kratek oddih. Potovalna agencija Hemingway vedno poskrbi za brezskrbno pot.

Potovalna agencija Hemingway

Delovni čas
ponedeljek 10.00 - 19.00
torek 10.00 - 19.00
sreda 10.00 - 19.00
četrtek 10.00 - 19.00
petek 10.00 - 19.00
sobota 10.00 - 18.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Zaupajte organizacijo potovanj izkušenim popotnikom

Odpotujte brez vsake skrbi. Potovalna agencija Hemingway poskrbi, da vsako potovanje poteka brezhibno od prvega do zadnjega dne. Obiščite poslovalnico v Supernovi Kamnik in dovolite, da vam izkušeni popotniki sestavijo potovanje po vaši meri.

Rezervirajte zimske počitnice na toplem, poletni dopust, oddih v toplicah ali hribih, smučanje ali križarjenja po vsem svetu. Na vseh najbolj priljubljenih destinacijah agencija Hemingway poišče za vas najbolj ugodno ponudbo. Uredijo vam tudi letalske vozovnice za poslovna in zasebna potovanja, najem vozil in plovil, vstopnice za oglede ter še številne bombončke, ki vas bodo razveselili med oddihom in naredili potovanje zares nepozabno. Želite odpotovati na manj turistično destinacijo? Potovalna agencija Hemingway vam pomaga organizirati varno in udobno pot glede na vaše želje.

Ker potovanja sodijo med najlepša darila za praznike, obletnico ali rojstni dan, so za vas pripravili tudi darilne bone Hemingway Travel s katerimi svojim najdražjim omogočite, da si privoščijo svoje sanjsko potovanje. Za povpraševanja, svetovanja in rezervacije se lahko oglasite osebno v poslovalnici v Supernovi Kamnik, na voljo pa so vam tudi po elektronski pošti in telefonu.

Hemingway pozna skrivnost najlepših potovanj

Hemingway Travel ni klasična turistična agencija. Za vaša potovanja skrbijo najbolj izkušeni strokovnjaki s področja načrtovanja in organizacije potovanj. Vešči popotniki, navdihnjeni s svetovljanskim duhom in izkušnjami mnogih potovanj, vedno prisluhnejo vašim željam in pripravijo potovanje, ki si ga boste še dolgo časa zapomnili. Z dolgoletnim znanjem in odličnim poznavanjem potreb sodobnih popotnikov, agencija Hemingway poskrbi za celovito izkušnjo na vsakem potovanju.

V široki ponudbi potovalne agencije Hemingway so med drugim na voljo tudi produkti slovenskih in tujih ponudnikov potovanj, hotelirjev, ladjarjev ter letalskih prevoznikov. Odlični svetovalci pa bodo vselej poskrbeli za vaše potovalne želje ter uredili, da bo vaše potovanje doseglo popolno razmerje med pričakovano kakovostjo in ceno.