Optika Clarus | Kamnik | Supernova

Najnovejše kolekcije korekcijskih in sončnih očal za popoln slog. Izkoristite številne akcije in si privoščite ugodna očala, s katerimi boste videli bolje! V Optiki Clarus izvajajo tudi preglede vida.

Optika Clarus

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Vrhunska kakovost očal v Optiki Clarus vas bo prepričala o modni izbiri

Odpravite težave z vidom in si obenem privoščite nov slog! V Optiki Clarus vas čaka najširša izbira modnih očal priljubljenih blagovnih znamk po ugodni ceni. Tudi ko ste prepričani, da vam nobena očala ne pristajajo, vam bodo prijazni strokovni svetovalci v Supernovi Qlandia Kamnik pomagali poiskati prava očala za vas. Raziščite ponudbo modnih okvirjev, s katerimi boste vedno izstopali, ali se odločite za klasična očala, ki odražajo profesionalnost in eleganten slog. Poleg očal na recept si v Optiki Clarus lahko privoščite očala za računalnik, športna očala, prikupna otroška očala, kontaktne leče, povečevalne lupe ter druge optične pripomočke.

Za popoln modni slog vas v Optiki Clarus čakajo kakovostna sončna očala s 100-% UV-zaščito. V ponudbi priznanih blagovnih znamk boste našli vse, od elegantnih očal do najnovejših trendov urbane mode. Vsa sončna očala pa imajo tudi pravilno optično obdelana stekla, ki ne povzročajo vrtoglavice in glavobola ter zagotavljajo udobno nošenje. Optika Clarus ponuja certifikat o izvoru in pristnosti izdelka, ki zagotovi, da ste kupili originalna očala, naročite pa se lahko tudi na okulistični pregled. Za ugodne nakupe očal ne zamudite popustov in priljubljenih akcij, kot sta »Tvoja leta, tvoj popust« ali »Kupiš 1, dobiš 2«.

Optika Clarus – največji center optike v Sloveniji

Optika Clarus je z 35 poslovalnicami in z več kot 100 blagovnimi znamkami očal in drugimi optičnimi pripomočki vodilni ponudnik optičnih pripomočkov v Sloveniji. Že 30 let uspešno sledi svoji viziji »Veliko vedeti, dobro videti in odlično izgledati«. V Optiki Clarus vam je na voljo več kot 7.500 različnih modelov očal več kot 100 blagovnih znamk v različnem cenovnem razponu. Izberete lahko ugodna očala po nizki ceni ali pa svoj slog izpopolnite z očali priznanih svetovnih znamk, kot so Balenciaga, Calvin Klein, Cartier, Chloe, Diesel, Dior, D&G, Escada, Guess, Gucci, Miu Miu, Police, Prada, Ray Ban, Replay, Versace in številne druge.

V vseh poslovalnicah Optike Clarus se lahko naročite na okulistični pregled ali brezplačno kontrolo vida. V sodobnih ambulantah vas bodo sprejeli najboljši specialisti okulisti in optometristi, ki vam bodo izmerili dioptrijo, ugotovili morebitne nepravilnosti vida in ustrezno strokovno svetovali pri izbiri dioptrijskih stekel in očal. Specialisti Optike Clarus se redno izpopolnjujejo in sodijo med najboljše specialiste s področja okulistike v Sloveniji.