Loterija Slovenije | Kamnik | Supernova

S priljubljenimi igrami na srečo Loterije Slovenije do privlačnih denarnih nagrad. Vplačajte Loto, Euro Jackpot ali 3×3, s hitro srečko pa si takoj polepšajte dan.

Loterija Slovenije

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Tudi vi si zaslužite srečo, poiščite jo v Loteriji Slovenije

So se vam v sanjah pojavile srečne številke? Ob obisku nakupovalnega centra Supernova Kamnik se ustavite pri prodajnem otoku Loterije Slovenije in poskusite svojo srečo! Tukaj lahko sodelujete v vseh najbolj priljubljenih igrah na srečo Loterije Slovenije. Potegujte se za glavni dobitek ali nagrado iz bogatega nagradnega sklada iger Loto, 3×3, Euro Jackpot, Vikinglotto, TikiTaka in številnih drugih hip iger. V poslovalnici so na voljo tudi že izžrebane številke, tako da lahko vedno preverite, ali je vaša srečka dobitna. V hitrem navdihu sreče pa le kupite nagradno srečko s takojšnjim dobitkom. Pri Loteriji Slovenije so na voljo priljubljene srečke Mega Huda Renta, Astroskop, Legende, Čarobnice, Zlata, Novoletka, Hitrih 300 € in številne druge. Sreča nikoli ne počiva, morda bo danes nagrada vaša!

Manjši dobitki do vključno 299,99 € niso obdavčeni, medtem ko so dobitki v vrednosti 300 € ali več obdavčeni po Zakonu o davku na dobitke pri klasičnih igrah na srečo. Ta na dobitek obračuna 15-% davek, ki ga prejme občina stalnega prebivališča dobitnika. Dobitkov ni treba prijaviti v napoved za odmero dohodnine.

 

 

 

 

Loterija Slovenije – varne in zabavne igre na srečo

Loterija Slovenije trajno prireja klasične igre na srečo v skladu z Zakonom o igrah na srečo. Klasične igre na srečo v Sloveniji lahko prireja le delniška družba, ki ima sedež na območju Slovenije in pridobi koncesijo, ki jo podeli Vlada Republike Slovenije in za katero mora prireditelj plačevati koncesijsko dajatev. Višino koncesijske dajatve pa določi Vlada Republike Slovenije.

Loterija Slovenije že vrsto let prireja priljubljene lastne in tuje igre na srečo. Loto je najpopularnejša klasična igra na srečo v Sloveniji, kjer lahko za 60 centov zadenete na tisoče evrov, v igri pa je 22 vrst dobitkov. V tej igri sami napovedujete, katerih sedem številk v skupini številk od 1 do 39 bo izžrebanih. Poleg udeležbe v Lotu se lahko odločite tudi za sodelovanje v Lotku in Lotu plus. Srečka pa ima najdaljšo tradicijo med igrami Loterije Slovenije, saj je na voljo že od leta 1971.