Müller | Kamnik | Supernova

Priznana kakovost in ugodne cene – Müller je več kot klasična drogerija! Kozmetika, parfumi, nega dojenčka, čistila, izdelki za dom, papirnica, igrače, tehnika in zdrava prehrana. Preprosto vse, kar potrebujete za svoj dan.

Müller

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Privoščite si razvajanje s široko ponudbo drogerije Müller

Odlični izdelki in še boljše cene – v veliki drogeriji Müller boste hitro napolnili košarico z najljubšimi blagovnimi znamkami za lepoto, nego telesa in dobro počutje. Priljubljene dišave, najnovejše šminke, pudri in druga ličila za popoln make-up, odlični izdelki za nego obraza, kože okoli oči in lasna kozmetika, lepota je le hiter nakup stran. V široki ponudbi trgovine v nakupovalnem centru Supernova Kamnik si privoščite prestižne znamke, kot so Dior, Chanel, Lancome, Hugo Boss, Armani, ter kakovostne lastne blagovne znamke po izjemno ugodni ceni. Tudi ko iščete naravno kozmetiko ali nežne izdelke za nego dojenčka, Müller s ponudbo nikoli ne razočara.

V času šolskih nakupov ne pozabite zaviti v bogato založeno papirnico Müller z barvitimi zvezki, mapami, šolskimi torbami in šolskimi potrebščinami, svojega šolarja pa razveselite še s kockami, didaktično igro ali drugim presenečenjem z oddelka igrač. V trgovini Müller so na voljo tudi zdrava prehrana, prehranska dopolnila, bombonjere, čokolade in druge sladkarije, bogata ponudba daril, nogavic, računalniških iger ter izdelkov za kuhinjo in gospodinjstvo. Ne pozabite na sezonski program, kjer se vedno najde nekaj zanimivega: od potovalne kozmetike do igrač za na plažo in okraskov za praznike, Müller vedno ve, kako prinesti dobro voljo v vaš dan.

Müller mi nudi več

Müller nudi največjo ponudbo drogerije v Sloveniji. Prav tako je vodilni na področju parfumerije, naravne kozmetike, papirnice, igrač, gospodinjstva. V ponudbi boste našli več kot 180.000 izdelkov po izjemnih cenah ter širok repertoar lastnih blagovnih znamk, med katerimi izstopajo Aveo, Barfuss, Beauty Baby in Beauty Kids, Bio Primo, Blink, Body&Soul, CadeaVera, Duchesse, Fit+Vital, Lavozon, Move up, Pet Bistro, SensiDent, Soft Star, Terra Naturi, Toy Place in Young Hearts.

V akcijskem katalogu poiščite aktualne promocije in izdelke po še bolj ugodnih cenah, hkrati pa ne zamudite rednih akcij, ki prinašajo ugodnosti na vsak nakup. V trgovini Müller boste z včlanitvijo v klub Moj otrok nosečnice in mamice deležne še več ugodnosti. Prelistajte tudi po najnovejših trendih dekorativne kozmetike in izbrani ponudbi izdelkov v brezplačni reviji Luxus, ko iščete popolno darilo, pa izberite Müller darilno kartico ali ustvarite foto knjigo spominov s storitvijo Cewe.