Hervis | Kamnik | Supernova

Vse za šport in aktivno življenje priznanih športnih znamk. Hervis ponuja športno modo, kakovostno športno obutev ter opremo in pripomočke za vaš najljubši šport.

Hervis

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Popusti
Do -50%
Akcija "Vse za tek" v Hervisu
Velja od: 16. maj 2024

Znižanje tekaške obutve in tekstila do -50%.

Do -50%
Akcija "Vse za kolesarstvo" v Hervisu
Velja od: 16. maj 2024

Znižanje koles in kolesarskega tekstila do -50%

Hervis prinaša največjo ponudbo športnih znamk za aktivno življenje

Boste danes izbrali tek, kolesarjenje, smučanje ali morda fitnes? Hervis vas opremi za vse športne podvige! Svet športa v nakupovalnem centru Supernova Kamnik vam postreže s široko ponudbo športnih oblačil, obutve in opreme priljubljenih blagovnih znamk. V novih kolekcijah športne mode za ženske, moške in otroke vas razveselijo najnovejši modeli in inovativni materiali, ki prinašajo neizmerno udobje in svobodo gibanja tudi pri najbolj napornih treningih. Funkcionalna oblačila, športne majice, pajkice, kratke hlače, trenirke, vetrovke, jopice in še več športnih oblačil vas bo vedno pripravilo na trening ali rekreacijo v popolnem slogu. Pri steni s supergami pa si lahko izberete tekaške copate glede na način teka, treking obutev, pohodniške čevlje, natikače ali modne superge za prosti čas.

V trgovini Hervis lahko poiščete tudi novo fitnes napravo, pripomočke in opremo za trening doma, vse za jogo, pilates in trening moči, odlične žoge za nogomet, košarko in druge skupinske športe, opremo za smučanje, kampiranje, kolesarjenje … Če opreme ne želite kupiti, si v sezoni lahko tudi izposodite smuči ali SUP desko, ponujajo pa tudi kakovostne storitve, kot so montaža in servis koles, napenjanje vseh vrst teniških loparjev ter servis smuči in snežnih desk za deskanje na snegu.

Hervis – Get movin'

Hervis s filozofijo »Get movin'« predstavlja veselje do gibanja in boljši, bolj pozitiven pogled na življenje. Z dobrim poznavanjem trga ter posluhom za specifične potrebe domačih kupcev Hervis vedno znova prinaša bogato ponudbo športne opreme in udobnih modnih oblačil za prosti čas priznanih blagovnih znamk po najboljši ceni.

V ponudbi športne trgovine boste našli priljubljene znamke adidas, Nike, Under Armour, Asics, Converse ter specializirano ponudbo vrhunskih znamk Salewa, Mammut, Salomon, Elan, Head, Atomic, kakor tudi vrhunska kolesa KTM, Kettler in X-fact.

Pestra ponudba izdelkov in spremljevalnih storitev na področju športa in mode, visoka raven strokovnega znanja, konkurenčna ponudba in vse bolj aktivno vključevanje v spodbujanje zdravega in športnega življenja uvrščajo Hervis na vodilno mesto med ponudniki športnih artiklov v Sloveniji.