Sanolabor | Kamnik | Supernova

Medicinski in ortopedski pripomočki ter različni izdelki za zdravo življenje. Poskrbite za svoje zdravje z odlično ponudbo trgovine Sanolabor.

Sanolabor

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Sanolabor je pravi zaveznik za vaše zdravje in boljše življenje

Specializirana prodajalna s prehranskimi dopolnili, športnimi in medicinskimi pripomočki (tudi na naročilnico ZZZS), naravno kozmetiko, zdravo prehrano, zdravili brez recepta, ortopedsko obutvijo in raznovrstnimi izdelki za zdravo življenje. Zaposleni s farmacevtsko izobrazbo vam bodo v prodajalni Sanolabor Supernova Kamnik z veseljem svetovali glede izbire in uporabe izdelkov.

Številne ugodnosti

S kartico ugodnosti Sanolabor lahko ob vsakem nakupu v kateri koli prodajalni zbirate točke, ki jih nato koristite za nakup izbranih izdelkov po ugodnejših cenah ali koriščenje storitev v Sanolabor klubu povezanih. Upokojenci s kartico ugodnosti lahko v prodajalni koristijo 7 % popust, ki velja od zadnjega delovnega dne v tekočem mesecu do petega dne v naslednjem mesecu.

Več o ponudbi, akcijah in ugodnostih si lahko preberete na www.sanolabor.si, vse nakupe v spletni trgovini pa lahko tudi brezplačno prevzamete v prodajalnah Sanolabor. Sanolabor se ponaša z več kot 70-letno tradicijo.