Spar | Kamnik | Supernova

Odlično razmerje med kakovostjo in ceno za vse vaše nakupe. Trgovina Spar prinaša svežo in pestro ponudbo živil, bogat svež oddelek ter široko izbiro priznanih blagovnih znamk.

Spar

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Zanesljivo ugodni nakupi v trgovini Spar

V hipermarketu Kamnik boste našli vse, kar potrebujete za vsakodnevne nakupe. Trgovina Spar v nakupovalnem centru Supernova Kamnik vas bo navdušila s pravo malo tržnico na oddelku svežega sadja in zelenjave, z bogato ponudbo delikatese, svežega mesa, mesnih izdelkov in rib ter dišečo ponudbo svežega kruha in peciva. Za popolno izkušnjo je tu še pestra izbira izdelkov za gospodinjstvo, tehniko, šport in prosti čas. Dnevno sveža ponudba, širok izbor priljubljenih blagovnih znamk ter kakovostni izdelki vas bodo z ugodnimi in trajno znižanimi cenami prepričali, da se nakupi v Sparu zares izplačajo! Preverite akcijske cene v katalogu ugodnosti ter ne pozabite na svojo SPAR plus kartico, s katero si zagotovite dodatne popuste in še bolj ugodne cene.

Poskusite izdelke lastnih blagovnih znamk SPAR, ki združujejo preverjeno kakovost in nizke cene. Za najbolj ugodne nakupe so tu linije SPAR, DESPAR in SPAR S-budget, v ekskluzivnih linijah SPAR Natur*Pur, SPAR Vital, SPAR Free Form in SPAR Premium pa boste našli od gurmanskih prestižnih okusov do dietne prehrane, kakovostnih bio izdelkov, izdelkov brez glutena in laktoze in splošno bolj zdrave izbire.

Spar je prva trgovina po izboru kupcev v Sloveniji

Trgovine Spar v srednje velikih nakupovalnih središčih kupcem ponujajo pestro izbiro živil, še posebej pa jih odlikujejo izdelki s svežo ponudbo. Kupci v prijetnem ambientu s priročno razporeditvijo najdejo vse, kar potrebujejo, nasmeh na obraz pa jim pričarajo prijazni prodajalci.

SPAR Slovenija že od leta 1991 zagotavlja sodobno nakupovalno izkušnjo po zgledu velikih evropskih trgovin, z namenom ponuditi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, zagotoviti široko in pestro izbiro, poskrbeti za vedno sveže izdelke in družno delati za skupni cilj – zadovoljstvo vsakega kupca. Uspešnost podjetja SPAR potrjujejo tudi tržne raziskave, ki podjetje že vrsto let zapored uvrščajo na prvo mesto med trgovci v Sloveniji.

Podjetje SPAR Slovenija temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti do svojih kupcev, zaposlenih ter družbenega in naravnega okolja. Odgovorno poslovanje podjetja SPAR Slovenija se kaže v želji po zmanjševanju negativnih vplivov na okolje, povečanju skupne blaginje ter življenju in poslovanju v ravnotežju z naravnim okoljem ob hkratnem povečanju dodane vrednosti za vse deležnike.