T2 | Kamnik | Supernova

Ugodni naročniški paketi, kakovostne storitve in strokovna podpora, ko jo potrebujete. Stopite v svet telekomunikacijskih storitev T-2.

T2

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Televizija, internet in mobilna telefonija po ugodni ceni

Iščete najboljšo ponudbo, ki združuje mobilno telefonijo, internet in televizijo? Se odločate za mobilno, odprto širokopasovno, kabelsko omrežje ali optiko? Pri T-2 lahko sestavite paket po svoji meri. Obiščite poslovalnico T-2 v Supernovi Qlandia Kamnik, kjer vam bodo prijazni svetovalci predstavili napredne in zanesljive storitve za vaš vsakdan. Po ugodni ceni si lahko zagotovite bogato shemo TV programov, hitri internet s prenosom podatkov do 500/100 Mbit/s ter najnovejše pakete za stacionarni ali mobilni telefon. Med obiskom nakupovalnega centra lahko sklenete novo naročniško razmerje, nadgradite svoj naročniški paket ali plačate položnico za vse T-2 storitve, v poslovalnici pa lahko tudi naročite, kupite, prevzamete, zamenjate ali vrnete tehnično opremo.

Pri T-2 so na voljo najnovejši mobilni telefoni in pametne naprave priljubljenih blagovnih znamk, kot so iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi, LG in druge. Nov telefon si lahko privoščite še ugodneje, če se odločite za vezavo naročniškega razmerja s priročnim plačilom na obroke. Ne zamudite vseh novosti T-2, ki vas čakajo v poslovalnici.

Pri T-2 so zagotovljene najsodobnejše telekomunikacijske storitve po konkurenčnih cenah

Družba T-2 je bila ustanovljena leta 2004 in uporabnikom vse od takrat ponuja kakovostne in zanesljive telekomunikacijske, informacijske in medijske storitve. V nacionalno in mednarodno telekomunikacijsko omrežje se je vključila oktobra 2005 s ponudbo telefonije, TV in interneta s tehnologijo VDSL. Takrat je T-2 prva ponudila slovenskemu trgu širokopasovni dostop, ki je uporabnikom prinesel hitrejši internet, sodobnejšo telefonijo in najnaprednejši IPTV. 

Z več kot 350 zaposlenimi je družba T-2 imela v novembru 2019 preko 283.000 fiksnih in mobilnih priključkov, njihove storitve pa je uporabljalo preko 150.000 slovenskih družin in podjetij. V T-2 se vseskozi trudijo, da ponujajo čim boljšo uporabniško izkušnjo in marsikatere inovativne rešitve, med njimi so aplikacija za pametne TV naprave, edinstveni časovni zamik in storitev mobilne televizije tv2go, ki jo lahko naročniki uporabljajo povsod v EU, širok nabor TV programov - tudi v 4K ločljivosti, itd.