Vitapur | Kamnik | Supernova

Ugodni nakupi za dom. Vitapur prinaša kakovostne izdelke za kuhanje, spanje, kopalnico in prosti čas. Izberite priljubljene blagovne znamke ter ne zamudite številnih akcij in promocijskih cen.

Vitapur

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

V Vitapurju poiščite vse za lepši in bolj udoben dom

Od kakovostnih ležišč do lepe bombažne posteljnine, dekorativnega tekstila, brisač in profesionalne kuhinjske posode, v trgovini Vitapur boste našli vse za dom po izjemno ugodni ceni. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Kamnik vedno prinaša najnovejšo aktualno ponudbo.

V trgovini Vitapur so na voljo vse najbolj priljubljene blagovne znamke iz ponudbe Vitapur, ki prinašajo udobje in najnovejše trende v vaš vsakdan. Za boljše spanje izberite vrhunska ležišča Hitex, ki optimalno podpirajo telo v vseh spalnih položajih, ter svojo spalnico dopolnite z vzglavniki, odejami in posteljnino po ugodni ceni lastne znamke Vitapur in Vitapur Family. Za vse podvige v kuhinji po navdihu največjih kuharskih mojstrov je tu premium kolekcija posode, pekačev, nožev in opreme za kuhanje Rosmarino, kuhinjske krpe, predpasnike, kopalne plašče, brisače in drugi hišni tekstil pa boste našli v ponudbi Svilanit. Trgovina Vitapur vas razveseli še s številnimi drugimi priročnimi izdelki vrhunske kakovosti. Pripomočki za čiščenje Kvikk, nogavice, copati, kovčki, nahrbtniki in izdelki za prosti čas Scandinavia ter igrače 4Kiddo so postali priljubljena izbira številnih zadovoljnih strank.

Vitapur – strast do boljšega bivanja

Vitapur že od leta 2005 predstavlja vodilno blagovno znamko na področju izdelkov za dom. Pod blagovno znamko Vitapur se redno razvijajo vrhunski izdelki, ki sledijo sodobnim trendom ter zagotavljajo najboljše po zelo ugodni ceni. Bogato ponudbo Vitapur lahko poiščete v 17 prodajalnah v Sloveniji ter v spletni trgovini.

Znamka Vitapur deluje pod sloganom »Passion for living«, s katerim podjetje odraža svojo strast do boljšega bivanja. Vse, kar počne, počne s strastjo in prepričanjem, da lahko kupcem ponudi le najboljše. Poslanstvo znamke Vitapur je razvijati izdelke, ki ljudem dvigujejo kakovost življenja. Vsem izdelkom v ponudbi je skupno, da so kakovostne izdelave in iz najboljših materialov. Pri podjetju Vitapur se zavzemajo za povečanje ponudbe izdelkov iz naravnih materialov in ne sprejemajo kompromisov pri kakovosti.

Ne zamudite številnih rednih akcij v trgovini Vitapur, kot so Staro za novo, Veliki sezonski popusti in Totalne odprodaje. Tako si boste zagotovili izdelke najljubših znamk še ugodneje.