Evitel - Telekom Slovenije | Kamnik | Supernova

Pri pooblaščenem posredniku Telekoma Slovenije lahko izkoristite vse ugodnosti, sklenete in upravljate svoje naročniško razmerje ali kupite mobilni telefon v akcijski ponudbi.

Evitel - Telekom Slovenije

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Tehnika
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Tehnika

Celovita ponudba Telekoma Slovenije za telefonijo, internet in televizijo

Tudi med obiskom nakupovalnega centra Supernova Kamnik lahko izkoristite najnovejše ugodnosti Telekoma Slovenije. V poslovalnici Evitel Telekom je na voljo aktualna ponudba največjega slovenskega operaterja. Tukaj lahko sklenete ali podaljšate naročniško razmerje, podpišete aneks k naročniški pogodbi za spremembo naročniškega paketa, boljšo storitev ali večjo hitrost prenosa podatkov, prenesete svojo obstoječo telefonsko številko v omrežje Telekom Slovenije in izkoristite še druge storitve operaterja, kot je recimo nakup telefona na obroke z vezavo naročniškega razmerja. Privoščite si internet, televizijo in mobilno telefonijo po najbolj ugodni ceni in s paketi, ki odražajo vaš uporabniški profil. Obiščite poslovalnico Evitel Telekom, kjer vam bodo prijazni svetovalci pomagali poiskati pravi paket storitev za vas in vam predstavili vse novosti v ponudbi, televizijo prihodnosti NEO ter napredne funkcije za pametni dom.

V poslovalnici Evitel Telekom lahko kupite najnovejše pametne telefone iPhone, Samsung, Huwei in druge naprave v aktualnih Telekomovih akcijah in redni prodaji. Na voljo so tudi dodatna oprema za mobilne telefone, kot so polnilci, kabli, zaščitna stekla ter ovitki in etuiji, navigacijske naprave, prenosni računalniki in računalniška oprema ter druga zabavna elektronika.

Na priročnih lokacijah Evitela so storitve Telekoma Slovenije vedno dostopne

Evitel je pooblaščeni posrednik za družbo Telekom Slovenije. Na štirih uspešnih prodajnih mestih ponuja celovito ponudbo telekomunikacijskih storitev največjega operaterja v Sloveniji. Ponudbo Evitel Telekom lahko najdete na prodajnih mestih v Supernovi Qlandia Ptuj in Supernovi Qlandia Kamnik ter na prodajnih mestih v Lenartu in Gornji Radgoni.

Telekom Slovenije je eno vodilnih omrežij pri uvajanju in povezovanju novih generacij mobilnih in fiksnih komunikacij, sistemske integracije, storitev v oblaku ter multimedijskih vsebin. Kot vodilno in najbolj napredno omrežje v Sloveniji zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo. Najsodobnejše komunikacijske storitve obsegajo od interneta v največjem optičnem omrežju v Sloveniji s hitrostjo prenosa podatkov do 10 Gb/s, mobilnih paketov za različne profile uporabnikov, fiksne telefonije in napredne televizije s paketi NEO do gostovanja za ugodno komunikacijo v tujini in inovativnih rešitev za pametni dom. Na voljo so tudi predplačniški paketi Mobi in številne mobilne storitve, ki vam olajšajo dan. Omrežje Telekom Slovenije vsak dan uporablja približno milijon uporabnikov. Je napredno, varno, zanesljivo in pokriva več kot 98 % prebivalstva, zato ga uporabljajo tudi drugi operaterji v Sloveniji.