Zlatarna Celje | Kamnik | Supernova

Nakit, ki pove več kot tisoč besed. Unikatne prestižne kolekcije nakita iz zlata, srebra in večnih diamantov vas čakajo v Zlatarni Celje. Izberite popolno darilo.

Zlatarna Celje

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Prestižni modni dodatki Zlatarne Celje za popolno eleganco

Z nakitom Zlatarne Celje blestite v vsakem trenutku svojega življenja. Popoln nakit, izdelan iz najbolj plemenitih kovin, poldragih kamnov in prestižnih draguljev ustvarja prave bleščeče mojstrovine, ki bodo z vami za vedno. Ustavite se v prodajalni nakupovalnega centra Supernova Kamnik in se pustite navdušiti najnovejšim kolekcijam skrbno izdelanega nakita, ki združujejo brezčasno eleganco in duh sodobnega časa.

V široki izbiri ženskega nakita Zlatarne Celje so bleščeče zapestnice, uhani, 'statement' prstani, ogrlice in verižice, primerne tako za vsak dan kot za posebne priložnosti, moški pa lahko svoj prefinjeni slog dopolnite s kravatnimi iglami, manšetnimi gumbi in prestižnim moškim nakitom. Tu so še ročne ure za popoln poslovni videz, izvirna zlata personalizirana darila za različne priložnosti ter cenovno dostopna kolekcija jeklenega nakita in modnih ur Lencia. Pravi ponos Zlatarne Celje so vsekakor unikatni zaročni prstani in sanjski poročni prstani, s katerimi okronate vajino ljubezensko zgodbo. Kolekcija, v kateri se prepletajo rumeno, belo in 'rose gold' zlato ter diamanti, bo prepričala tako tradicionalne kot moderne pare. V poslovalnici Zlatarne Celje izvajajo tudi luknjanje ušes, graviranje nakita, odkup zlata, čiščenje nakita in druge zlatarske storitve.

Nakit s tradicijo, ki sega globoko v zgodovino

Zlatarna Celje svojo bogato zgodbo zlatarstva in izdelave nakita piše že od leta 1844, vendar segajo začetki zlatarstva na Celjskem že v daljno leto 1446, ko je Celje postalo stičišče vplivov zlatarske umetnosti vse Evrope in dobilo pogovorni naziv zlatarskega mesta.

Danes podjetje ustvarja nakit in ure za vse priložnosti pod krovno blagovno znamko Zlatarna Celje in cenovno bolj dostopno blagovno znamko izdelkov iz jekla Lencia. Podjetje ima lastno proizvodnjo in močno razvito maloprodajno mrežo, preko katere ustvari večino svojih prihodkov na domačih in tujih trgih. Zlatarna Celje svoje poslanstvo uspešno gradi na dobro znani tradiciji, kakovosti in blagovni znamki z veliko prepoznavnostjo ter široki ponudbi izdelkov.

Poleg proizvodnje in prodaje nakita se Zlatarna Celje ukvarja tudi s trgovanjem naložbenega zlata. Najbolj zvestim strankam pa je na voljo Zlata kartica, ki članom kluba zvestobe prinaša številne ugodnosti in popuste.