Hiša daril | Kamnik | Supernova

V Hiši daril boste našli popolno darilo za rojstni dan, poroko, obhajilo, krst, maturo, praznike in vse druge priložnosti. Darila vam tudi lepo zavijejo in aranžirajo, ko nimate idej, pa lahko podarite tudi darilni bon za doživetje.

Hiša daril

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Podarite izvirno darilo

Ni dvoma, najlepša darila najdete v Hiši daril! Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Kamnik vam vedno pričara slavnostno vzdušje s široko ponudbo daril in čudovitimi idejami za darilo. Skodelice z napisi, smešne majice, dekorativni izdelki, kozmetika, brisače in drugi tekstil, posebni darilni izdelki … Na policah trgovine boste vedno našli pravo darilo za vsak okus in vsako priložnost. Še posebej priljubljena so smešna darila za okrogli rojstni dan ali pomembne obletnice, čudovita darila za zlato ali srebrno poroko, romantična in nagajiva darila za valentinovo ter številna druga tematska darila. Tudi v prazničnem času vas trgovina ponese v božično vzdušje z darili za pod novoletno jelko. Izberite lepa darila za božič in novo leto za najdražje, prijatelje pa presenetite z majhnimi presenečenji po ugodni ceni.

Vsa darila vam v Hiši daril tudi zavijejo in lepo aranžirajo, tako da lahko na enem mestu uredite zares vse za popolno presenečenje. Ko želite hitro najti darilo, so v trgovini na voljo že pripravljeni darilni aranžmaji in darilni seti, veliko navdušenje pa boste dosegli tudi z darilnimi boni za več kot 1.000 različnih doživetij s področja wellnessa, kulinarike, adrenalina, razvajanja, masaže, nege telesa otroške zabave in še več.

Najlepša darila za vsakogar so na voljo v Hiši daril

Hiša daril je specializirana trgovina z največjo in izbrano ter edinstveno ponudbo daril, darilnih izdelkov in aranžiranih daril v državi. Hiša daril na enem mestu ponuja vse, kar želimo podariti svojim najbližjim in prijateljem. V nasprotju z drugimi trgovinami, ki ponujajo darila le kot del svoje ponudbe, je Hiša daril namenjena izključno darilnemu programu za vse priložnosti in praznike. 

V Hiši daril boste našli predvsem praktična darila, ki so pri večini najbolj priljubljena. Ko zmanjka idej, so v Hiši daril na voljo tudi že pripravljena aranžirana darila, če pa še vedno niste prepričani, izberite darilni bon. Na podlagi izkušenj in v sodelovanju z rednimi strankami v Hiši daril tudi sami pripravljajo veliko število daril, ki so plod lastnega razvoja in izdelave blagovne znamke Hiša daril.