New Yorker | Kamnik | Supernova

Moda trgovine New Yorker je dinamična, raznolika in atraktivna kot življenje mladih. Odkrijte najnovejše modne kose urbane mode in izpopolnite svoj slog s trendi svetovnih metropol po dostopni ceni.

New Yorker

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda

Oblačila in modni dodatki trgovine New Yorker odražajo svet mladih

Dobrodošli v New Yorker kraljestvu urbane mode! Privlačna modna trgovina New Yorker prinaša najbolj pristen utrip urbane kulture velikih metropol v vašo garderobo. Največji modni hiti, kultni modni kosi trendovskih subkultur in ikonični motivi pop kulture hitro najdejo pot v aktualne modne kolekcije za ženske in moške, ki prisegajo na mladosten ulični slog.

Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Kamnik bo z mladostnim utripom in privlačno izbiro mode hitro postala vaš navdih za modni slog. Slog, ki ne sledi pravilom, temveč jih ustvarja. Oblecite se drzno in po svojih pravilih s široko izbiro jeans kolekcije, najbolj drznih modnih trendov, 'casual' modnih kosov za prosti čas ter oblekami za zabave in posebne priložnosti. Kavbojke, jakne, majice s kratkimi rokavi, krila, puloverji, jopice, športna oblačila in spodnje perilo so le del privlačne modne ponudbe, s katero se lahko poigrate in ustvarite svoj zavidljivi slog. Za piko na i pa dodajte še torbico, superge, kapo, ruto, nakit in druge modne dodatke. Privlačna pa v trgovini niso samo oblačila, temveč tudi ugodne cene. Ne zamudite sezonskih razprodaj in številnih znižanj za še bolj ugodne nakupe. Preverite aktualne akcije v trgovini.

Včeraj na modni stezi – danes že v trgovini New Yorker

Nemška modna hiša New Yorker je zagotovo eno vodilnih modnih podjetij za mlade v Evropi, ki svoji ciljni skupini (od 19 do 39 let) ponuja modne kolekcije visoke kakovosti in po ugodnih cenah. Oblikovalci poskrbijo, da stranke v trgovinah čakajo najnovejši modni trendi, ne le oblačil, temveč tudi modnih dodatkov in spodnjega perila.

Na prodajnih policah New Yorkerja vas čaka pestra izbira blagovnih znamk, kot so Amisu, Smog, Fishbone, Fishbone Sister, Censored (spodnje perilo) in Accessories (modni dodatki). New Yorker vas obleče od glave do pet za vsako priložnost – v poslovnem svetu ali na zabavah ob koncu tedna.