Sinsay | Kamnik | Supernova

Modna in mladostna kolekcija Sinsay bo navdušila tudi vašo garderobo. Odkrijte najnovejše modne kose za popoln ulični slog.

Sinsay

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Rišite modo po svoje z najnovejšimi trendi za mlade

Bodite modni, bodite drzni, bodite Sinsay! Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Kamnik vam ponuja nešteto možnosti za izjemen urbani slog. Kombinacije najnovejših kosov za ženske in moške prinašajo popolno garderobo za zmenek v mestu, prosti čas, prvi šolski dan, poslovni videz ali posebno priložnost. Jeans, barvite majice in jope, 'oversize' puloverji, trendi srajce in usnjene jakne, plašči, torbice in še več udarnih modnih kosov ter nepogrešljivih modnih dodatkov vas vsako sezono čaka na policah trgovine.

Stopite v svet urbane mode Sinsay in dovolite, da vas modne kombinacije odpeljejo v svet popolne izbire. Vsakdo je lahko videti kot zvezda Instagrama z mladostnim slogom in novimi trendi Sinsay. Nove kolekcije Sinsay so namreč na voljo po izjemno ugodni ceni in dostopne prav vsem. Poleg sezonskih kolekcij mode za mlade, Sinsay nudi še pižame in spodnje perilo, bogato kolekcijo nakita in modnih dodatkov, prikupna otroška oblačila ter udobna in funkcionalna oblačila za nosečnice in mame. Cenovno dostopno modo v trgovini dopolnjujejo ugodni izdelki za dom, kot so ugodna posteljnina, dekorativni izdelki in mehke odeje, ter priljubljena ličila in kozmetika.

Sinsay – super modne kombinacije, super cene

Sinsay je priljubljena Poljska blagovna znamka mode za mlade. Je del verige LPP, ki poleg blagovne znamke Sinsay vključuje še znamke Reserved, Mohito, Cropp in House. Skupaj tvorijo velik imperij urbane mode, ki je cenovno dostopna in priljubljena v že več kot 40 državah Evrope, Azije in Afrike.

Že od samega začetka je Sinsay sinonim za mlade s svojim pogledom na svet, ki se ne bojijo tudi najbolj drznih modnih trendov. S široko ponudbo Sinsay odpira vrata v svet mode, saj ponuja nešteto možnosti za poigravanje s trendi, ki poudarijo osebnost. Ugodne cene pa kakovostno modo približajo vsem, tudi tistim, ki si ekskluzivnih modnih kosov običajno ne morejo privoščiti. Sinsay ustvarja prizorišče za nove modne zvezde, ki po navdihu mode slavnih ustvarjajo svoj slog in iščejo svojo osebnost. Ponudba drznih modelov, materialov in vzorcev izstopa iz povprečja, kot izstopajo iz povprečja mladi, ki se odločijo za modo s podpisom Sinsay.