Šengar | Kamnik | Supernova

Čistilnica, pralnica in šiviljska popravila na dosegu roke. Šengar zagotavlja hitro in vrhunsko profesionalno storitev po odlični ceni, od kemičnega čiščenja do pranja večjih in zahtevnih kosov tekstila.

Šengar

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Pri Šengarju so vaša oblačila spet kot nova

Prinesite najbolj občutljiva oblačila v čistilnico Šengar in z veseljem jih boste oblekli znova in znova. Pralni in čistilni servis Šengar z dolgoletnimi izkušnjami, strokovnim pristopom, hitro storitvijo ter skrbno in kakovostno nego poskrbi za vse vrste tekstilnih izdelkov. Poleg vseh vaših najljubših oblačil vam v poslovalnici Supernova Kamnik kemično očistijo tudi merino posteljnino, usnjene in krznene izdelke, puhovke, posteljne nadvložke, preproge, zavese vseh vrst (običajne, dekorativne, lamelne) … Skorajda ni stvari, ki je v čistilnici Šengar ne bi znali temeljito očistiti. Naročite lahko tudi pranje in likanje vseh vrst pralnega tekstila, tudi najbolj umazanega. Delovna oblačila, posteljnina, kuhinjsko in namizno perilo ter vsa vaša oblačila bodo ponovno sveža in dišeča. Ne spreglejte ugodne storitve – pranje in likanje srajc v stalni akciji, za samo 1,40 € na kos!

V lastni šiviljski delavnici nudijo vsa šiviljska popravila, kot so krajšanje in daljšanje oblačil, oženje, menjava zadrg in podlog, krpanje lukenj in še več. Ste kupili kavbojke, ki so predolge? Pri Šengarju jih skrajšajo z originalnim robom, hlače pa so videti tako kot pred krajšanjem. Originalen videz se trudijo ohraniti tudi pri popravilu zadrg.

Šengar – preprosto čisto

Podjetje Šengar je na trgu prisotno že od leta 1991. Vrhunske storitve kemičnega čiščenja, pranja in likanja ter šiviljskih storitev lahko izkoristite v kar 11 poslovalnicah, ki segajo od Kranja, Bleda, Kamnika do Vrhnike, Logatca, Medvod in Ljubljane. Pri Šengarju se hitro prilagajajo potrebam na trgu, individualnim željam in potrebam strank. Ponujajo najboljšo profesionalno storitev pranja in čiščenja s sodobno tehnologijo po najnovejših ekoloških standardih, ki jamči kakovost storitev.

Vrhunske storitve Šengar so izjemno priljubljene tudi pri podjetjih, kjer je pri delu potrebno hitro in temeljito pranje različnih delovnih tekstilij, kot so prti in drugo kuhinjsko perilo, posteljnina in delovna oblačila. Sodelujejo z gostinskimi in mesnopredelovalnimi podjetji, restavracijami, hoteli, zdravstvenimi in izobraževalnimi ustanovami ter drugimi industrijami. Po želji tudi pridejo na dom, prevzamejo tekstil v pranje in čiščenje ter vam dostavijo čisto pošiljko po opravljeni storitvi. Vabljeni v poslovalnice Šengar, kjer vam obljubljajo kakovostne in hitre storitve.