Optika Aleksandra | Kamnik | Supernova

Izberite popolna očala za vaš stil in dober vid. Dobrodošli v Optiki Aleksandra.

Optika Aleksandra

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Popusti
Plačaš 1, Dobiš 2
Ob nakupu korekcijskih očal vam druga podarimo
Velja do: 30. november 2023

V akciji je vključen brezplačen pregled vida. Podarjena očala vključujejo korekcijski okvir iz širokega izbora okvirjev za akcijo »Plačaš 1, Dobiš 2«, kvalitetna dioptrijska stekla z garancijo in brezplačno montažo.

Ponudbo okvirjev, ki jih dobite za brezplačna očala, si lahko ogledate v naših poslovalnicah. Na voljo je mnogo modernih, kvalitetnih okvirjev z garancijo.

Pred naročilom očal priporočamo tudi pregled vida. Na termin se lahko naročite na https://optika-aleksandra.si/prijavnica-pregled-vida/.

*Akcija traja do 30.11.2023

do 101.- eur
Pregled vida in očala v Optiki Aleksandra
Velja do: 30. november 2023

Pregled vida in očala kot na napotnico s popustom do 101.- eur samo v Optiki Aleksandra.
Na pregled se naročite prek spleta https://www.optika-aleksandra.si/ ali na brezplačni številki 080 1331. Na vrsti ste v nekaj dneh.
Vse opravite pri nas, ne potrebujete napotnice in obiska pri okulistu ali osebnem zdravniku.

*Akcija traja do 30.11.2023.

Kakovostna korekcijska in sončna očala, kontaktne leče in še več

Optika Aleksandra bo kmalu postala vaša prva izbira za najbolj kakovosten izbor korekcijskih in sončnih očal priznanih blagovnih znamk. Z vrhunsko storitvijo in strokovnim svetovanjem vam pomagajo najti očala, ki bodo popolnoma ustrezala vašim potrebam in slogu.

Zdravje vaših oči je na prvem mestu, zato v Optiki Aleksandra ponujajo brezplačen pregled vida, ki ga lahko opravite kar med obiskom nakupovalnega centra Supernova Kamnik. V primeru povečane dioptrije ali težav z vidom vam bodo strokovnjaki v Optiki Aleksandra izdelali kakovostna očala na recept okulista, ki bodo poskrbela za dober vid in udobje vaših oči.

Izbira vrhunskih očal za vaš stil še nikoli ni bila lažja, saj vam Optika Aleksandra ponuja številne modele okvirjev iz najnovejših modnih kolekcij očal. Če želite klasičen videz, so vam na voljo tudi brezčasno lepa klasična očala. Za glamurozen videz pa si privoščite kakovostna sončna očala z dioptrijo ali brez, ki bodo poskrbela za zaščito vaših oči pred škodljivimi UV-žarki.

Poleg očal v Optiki Aleksandra dobite tudi kontaktne leče in preparate zanje, pripomočke za čiščenje očal ter razne dodatke za očala, kot so modni etuiji in vrvice za očala.

Enjoy clear and sharp eyesight with Optika Aleksandra

At Optika Aleksandra you can find women's and men's eyewear collections from worldwide brands like Ray-Ban, Vogue, Dolce&Gabbana, Carrera, Polaroid, Oakley, adidas and many more. The offer expands to a great selection of sport glasses for running, skiing and other sports.

Do not miss the special promotion offering eye exams and glasses at special price, with discounts in the same amount of doctor's prescription subvention. Enjoy up to 101 EUR discount when ordering new prescription glasses (frames, lenses and service). You save as much as you would with a green prescription from your doctor. You don't need to visit a doctor or ophthalmologist in advance. Just visit Optika Aleksandra, get an appointment and your new glasses will be on their way in a few days.

Enjoy clear and sharp eyesight with Optika Aleksandra - for the best eyesight and complete comfort in your everyday life.