Optika Aleksandra | Kamnik | Supernova

Sončna ali korekcijska očala? Morda kontaktne leče? Optika Aleksandra vam postreže z vrhunsko kakovostjo in modnim videzom, naročite pa se lahko tudi na pregled vida.

Optika Aleksandra

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Velika izbira modnih očal za popoln slog

Poskrbite za dober vid in udobje svojih oči! Strokovni sodelavci Optike Aleksandra vam bodo pomagali poiskati očala, ki vam lepo pristajajo in odpravljajo težave z vidom. Se vam je povečala dioptrija, ne vidite dobro, imate utrujene oči, ker ves dan gledate v zaslon računalnika? V Optiki Aleksandra vam izdelajo kakovostna očala na recept okulista, poslovalnica v Supernovi Qlandia Kamnik pa razpolaga tudi z moderno opremljeno okulistično ambulanto, kjer lahko opravite pregled vida ali okulistični pregled kar med obiskom nakupovalnega centra.

Izberite popolna očala med številnimi modeli okvirjev iz najnovejših modnih kolekcij očal ali se odločite za klasična očala, ki so vedno v modi. Za glamurozen videz na ulici pa si privoščite kakovostna sončna očala z dioptrijo ali brez, ki oči zaščitijo pred škodljivimi UV-žarki. V Optiki Aleksandra so vam na voljo ženske in moške kolekcije priznanih blagovnih znamk, kot so Ray-Ban, Vogue, Dolce&Gabbana, Carrera, Polaroid, Oakley, adidas, in številnih drugih, izberete pa lahko tudi športna očala za tek, kolesarjenje, smučanje in druge športe. Poleg očal lahko kupite še kontaktne leče in preparate zanje, pripomočke za čiščenje očal ter razne dodatke za očala, kot so modni etuiji in vrvice za očala.

Do pregleda in novih očal kot na napotnico kar v Optiki Aleksandra

Optika Aleksandra na svojih 12 lokacijah po Sloveniji ponuja največji in najbolj kakovosten izbor korekcijskih očal in sončnih očal priznanih blagovnih znamk.

Optika je postala izjemno priljubljena s svojo akcijo »Očala kot na napotnico«, v kateri strankam ponuja brezplačen pregled vida in do 101 EUR popusta ob nakupu kompletnih dioptrijskih očal (okvir, stekla, montaža). Ta popust se obračuna v višini zneska, ki bi vam za vašo dioptrijo pripadal preko zelenega recepta s strani ZZZS, vendar za to ne potrebujete napotnice, ni vam treba do osebnega zdravnika ali okulista. Vse opravite v Optiki Aleksandra, na vrsti pa ste v nekaj dneh.