Bambini | Kamnik | Supernova

Trgovinica z najbolj kul otroškimi in nosečniškimi oblačili. Bambini v vašo garderobo prinese modna in kakovostna otroška oblačila Name it ter urbano nosečniško modo Mama Licious.

Bambini

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci

Bambini je najbolj trendovska moda za nosečnice in otroke

Izberite modo, ki se vam tudi v najvišji nosečnosti lepo prilega in obenem poskrbi za popoln modni slog! Kdo je rekel, da nosečniška oblačila ne smejo biti privlačna in po najnovejših trendih? Bodoče mamice boste v trgovini Bambini našle najlepša nosečniška oblačila blagovne znamke Mama Licious. Nosečniške hlače, majice, bunde, obleke in še več odražajo sodoben urban modni slog, obenem pa so narejeni po udobnih nosečniških krojih, ki podpirajo vaš trebušček in vas pri nošenju ne ovirajo. Poleg nosečniških oblačil boste v trgovini v nakupovalnem centru Supernova Kamnik našli tudi široko ponudbo živahne in udobne otroške mode za male navihane škratke. Trendovska oblačila in modni dodatki znamke Name it so narejena za modno ozaveščene otroke in njihove starše, ki zahtevajo zabavne, moderne in igrive dizajne, trpežne materiale in predvsem udobne kroje, ki otroku omogočajo brezskrbno igranje, učenje in odraščanje.

Obiska trgovine Bambini se bodo veselili tudi otroci, saj jih v poslovalnici v Supernovi Qlandia Kamnik pričaka zabaven igralni kotiček z različnimi igračami, kockami in knjigami. Tako jim bo čas hitreje minil in nakupovanje bo za vse prijetnejše. Trgovina Bambini je družinam prijazna trgovina.

Vse za otroke in bodoče mamice

V trgovinici Bambini lahko izbirate med bogato ponudbo modnih in kakovostnih otroških oblačil znamke name it danskega proizvajalca Bestseller, urbano nosečniško modo mama licious istega proizvajalca ter izbrano ponudbo originalnih LEGO wear oblačil za otroke z znanimi LEGO junaki, za najmljanjše modne navdušence je na voljo blagovna znamka Kids ONLY, Jack&Jones Junior ter barvita oblačila z živahnimi dizajni Boboli. 

Za nosečnice so na voljo kolekcije v katerih najdete hlače, krila, obleke, spodnje perilo, hlačne nogavice, pižame, zgornje dele, kopalke, zunanja oblačila, vse za dojenje, šport, pletenine in jeans. Za dojenčke so v ponudbi oblačila v velikostih 50-74 oziroma za starost 0 - 9 mesecev, kjer najdete zgornje in spodnje dele, zunanja oblačila, dodatke, vse za plažo, praznično ponudbo, komplete in osnovne kose. Prav tako je na voljo širok izbor oblačil, v velikostih 80-110, za malčke v starosti 1 - 5 leta, ter velikosti 116-164, za otroke stare 6 - 14 let.