Mama Paula | Kamnik | Supernova

Kavarna in slaščičarna s karakterjem, ki vedno preseneti z odlično svežo ponudbo. Pri mami Pauli lahko spijete odlično kavo, se posladkate s tortico, točenim sladoledom ali kremšnito ter uživate v osrčju dogajanja.

Mama Paula

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Kategorija
Kavarne in restavracije

Edinstvena kavarna z izjemno sladko ponudbo

Ko vas med nakupovanjem v Supernovi Qlandia Kamnik že zabolijo noge ali vam preprosto zadiši nekaj sladkega, hitro zavijte v Kavarnico mama Paula, kjer vam bodo postregli s svežimi domačimi dobrotami in s srčnim nasmehom polepšali dan. Že na prvi pogled vas bo kavarna pritegnila v edinstven svet. Izvirni stoli in skrbno izbrana oprema pričarajo domače vzdušje, saj je ideja lokala, da se na kavi ustavite pri stari mami – mami Pauli.

Topla in hitra postrežba bo poskrbela, da boste že od prvega trenutka uživali v pristnem doživetju. Na pestrem meniju izberite svojo najljubšo kavo, vročo čokolado ali osvežilni sok ter se posladkajte z domačimi sladicami in torticami, ki so vsak dan na voljo v kavarni. Ste že poskusili priljubljene 'cake popse', okusne tortice na palčki, ki jih otroci obožujejo? V Kavarnici mama Paula so na voljo tudi originalne blejske kremne rezine, sveže sladice v kozarčku in še številna sladka presenečenja. Pravi hit pa je kremast točen sladoled, ki ga sami dopolnite z različnimi posipi in prelivi in tako ustvarite popolnoma svoj okus.

 

 

 

 

Mama Paula poskrbi, da se vedno nekaj dogaja

Kavarnica mama Paula že vrsto let razvaja svoje goste v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Kamnik. Topla in intimna kavarna, ki nas takoj ovije z domačnostjo in gostoljubjem, hitro spomni na obisk pri stari mami. In od tod izvira tudi ime. Mama Paula je bila pristna in topla stara mama, odlična gostiteljica, ki je s svojimi dobrotami in sladkim razvajanjem vedno razveselila svoje vnuke. Vnuke, ki njeno ime še danes s ponosom častijo v prikupni kavarni.

V Kavarnici mama Paula vedno vlada pozitivna energija, ki jo čutijo vsi, tako natakarji kot gostje, ki se dnevno z veseljem vračajo in v ponudbi zares uživajo. Da je pri mami Pauli pogosto tudi zares živahno in družabno, pa poskrbijo s številnimi glasbenimi gosti, ki popestrijo popoldneve in večere v kavarni. Preverite aktualno dogajanje in ne zamudite prihodnjih dogodkov.

Kavarnica mama Paula je del podjetja Šengar, ki poleg gostinske dejavnosti v Supernovi Qlandia Kamnik že vrsto let vodi tudi kemično čistilnico Šengar.