Deichmann | Kamnik | Supernova

Modna obutev po ugodni ceni. Ustvarite svoj slog z najnovejšimi trendi obutve. Elegantni čevlji, superge, škornji, natikači … Deichmann je pravi raj za ljubitelje čevljev.

Deichmann

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Z najnovejšimi trendi obutve bo vaš korak popoln

Tudi vam srce zaigra, ko zagledate najlepše čevlje po ugodni ceni? Trgovina Deichmann v Supernovi Qlandia Kamnik ponuja najnovejše trende obutve, pri tem pa ohranja denarnici prijazne cene, tako da lahko obujete vso družino s kakovostno in ugodno obutvijo. V vedno aktualnih modnih kolekcijah boste našli salonarje z visoko peto, gležnjarje in modne superge za popoln ulični slog. Bogata in atraktivna ponudba Deichmann se odlično prilega vašemu slogu! Lahkotne espadrile, balerinke, punk bulerji s kovicami, pisani zimski piščančki, modni gumijasti škornji, sandali s paščki … Prav vsak modni trend se takoj pojavi tudi na policah trgovine, na voljo pa so tudi velike številke! Izbrane modele modne obutve za ženske lahko dobite od številke 35 do 44, moško obutev pa kar do številke 47.

V trgovini Deichmann boste našli modne znamke 5th Avenue, Catwalk, Graceland, Borelli, AM Shoe, Venice, otroške kolekcije superg in čevljev Disney, Frozen, Hello Kitty, Star Wars, Cars ter priljubljene športne znamke adidas, Nike, Fila, Puma in številne druge. Svojo garderobo lahko dopolnite še s torbico ali nahrbtnikom ter privlačnimi modnimi dodatki, kot so pas, posebne vezalke ali priročna denarnica.

Trendovska obutev za vso družino!

Leta 1913 je ustanovitelj Heinrich Deichmann odprl prvo delavnico, njegovo obutev pa so kmalu začeli izdelovati industrijsko. Tako podjetje Deichmann že celo stoletje svojim strankam ponuja kakovostne čevlje, ki jih zaznamujejo trendovski dizajni in kakovostna izdelava. V Deichmannu boste našli modno obutev za vso družino po ugodnih cenah, in to že v 26 trgovinah po vsej Sloveniji.

Deichmannova oblikovalska ekipa nenehno išče najnovejše modele, trende, barve in materiale za prihajajoče kolekcije. Dame, razvajajte svoje noge z vrhunskimi znamkami, kot so 5th Avenue, Catwalk, Graceland, Ariane, moški pa Borelli, AM Shoe, Memphis, Gallus in Venice. V otroških kolekcijah Elefanten, Bären-Schuhe, Bobbi-Shoes, Agaxy, Cupcake Couture, Disney, Cortina boste našli obutev tudi za najmanjše otroke. Starejše deklice bodo izbirale med znamkami Frozen, Mia&Me, Hello Kitty in Minnie Mouse, dečki pa ne bodo mogli mimo obutve Star Wars in Cars. Za vse športne navdušence so tu še adidas, adidas NEO, Nike, Fila, Puma, Victory, Vty, Highland Creek ter številne druge priznane blagovne znamke.