Tom Tailor | Kamnik | Supernova

Oblecite se kakovostno, sproščeno in udobno. Oblačila in modni dodatki Tom Tailor krojijo popoln videz za vsak dan. Raziščite najnovejše kolekcije za ženske, moške in otroke.

Tom Tailor

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda

Klasični kosi Tom Tailor vedno zagotovijo popoln slog

Najnovejše kolekcije oblačil in modnih dodatkov Tom Tailor vas razveselijo tudi v Supernovi Qlandia Kamnik. Vsi, ki obožujete 'casual' slog, boste v trgovini Tom Tailor našli široko izbiro sproščenih oblačil za prosti čas, ki jih boste z veseljem še veliko časa nosili. Moda Tom Tailor je namreč kakovostna in udobna, narejena iz skrbno izbranih materialov in krojena po meri dinamičnega in pestrega življenja. V oblačilih Tom Tailor boste vedno v koraku s časom, saj prinašajo večno eleganco in pridih sodobne klasike, ki se odlično kombinira z različnimi modnimi trendi tako za vsak dan kot za sproščen poslovni slog.

Osvežite svojo garderobo s trend kolekcijami za ženske in moške. Dinamična in barvita oblačila ter modni dodatki vedno vnesejo svežino in udobje v vaš dan. Dolge obleke, modne hlače, jakne, trenčkoti, elegantni plašči, krila, pletenine, torbice, šali združujejo klasične linije in sodoben slog. V trgovini je na voljo še kolekcija Tom Tailor Denim z jeans hlačami, jaknami in sproščenimi oblačili, ki se odlično kombinirajo k vašim najljubšim kavbojkam, kakovostna osnovna kolekcija 'basic' z majicami z dolgimi rokavi, klasičnimi hlačami, T-shirti, srajcami, blazerji in drugo uporabno modo ter prikupna otroška kolekcija oblačil Tom Tailor Kids.

Klasični modni kosi s Tom Tailor podpisom kakovosti

Tom Tailor je blagovna znamka, ki prisega na klasične modne kose in visokokakovostne materiale, zato z njimi dosežemo popolnoma naravno eleganco in vsakdanji videz. Namenjena je tistim, ki cenijo klasiko in ne podležejo hitri modi in minljivim modnim trendom dragih blagovnih znamk. Tom Tailor ponuja oblačila, v katerih se boste nedvomno vedno počutili udobno in sproščeno. Svetovno znana nemška blagovna znamka je bila ustavljena leta 1962 v Hamburgu in je trenutno prisotna na trgih v 35 državah po vsem svetu.

Družina Tom Tailor je sestavljena iz različnih kolekcij, zato lahko vsak član družine najde tisto, ki je zanj primerna. Poleg kakovostnih in trajnih oblačil modne kolekcije ponuja znamka Tom Tailor še kolekcijo modnih dodatkov, ki zajema torbe in torbice, športno kolekcijo, čevlje, usnjene izdelke, parfume, nogavice, nakit, očala, pasove, perilo, ure in kopalke.