Rožcar | Kamnik | Supernova

Rezano cvetje, okrasne rastline, najlepši šopki ter zavijanje in aranžiranje daril. Rožcar poskrbi, da ste vedno v cvetju! Po naročilu pripravijo tudi poročno cvetje in dekoracijo prostora ter žalne vence.

Rožcar

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Ostalo
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Ostalo

Rožcar je pravi car za vse cvetlične aranžmaje

Poroka, rojstni dan ali morda pogreb? Rožcar ima cvetje za vse priložnosti! Cvetličarna v Supernovi Kamnik je vedno polna novih idej in kreativnega navdiha, kako s cvetjem ustvariti presenečenje in polepšati dan. V široki izbiri rezanega cvetja izberite svojo najljubšo rožico in se prepustite čarovniji aranžiranja. Vrtnice, tulipani, nageljni, marjetice, gerbere in tudi bolj eksotično cvetje bo zablestelo v izjemnih šopkih za različne priložnosti. Svojim najdražjim lahko podarite tudi krasno lončnico ali v cvetličarno prinesete darilo, ki vam ga s cvetjem lepo aranžirajo in zavijejo.

V cvetličarni Rožcar so strokovnjaki za cvetlično dekoracijo prostora ob posebnih dogodkih in praznovanjih. Poročni pari v Rožcarju naročite svoj sanjski šopek in poročno cvetje, ki se bo s šopkom lepo ujemalo. Izkušeni cvetličarji poznajo najnovejše poročne trende in vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri. Prav tako vam bodo svetovali pri naročilu žalnega programa, ko se morate od najdražjih posloviti. Žalni venci z osebnim posvetilom, ikebane, aranžmaji s svečami ter še veliko druge izbire bo bogato okrasilo grob in izreklo globoko sožalje. Rožcar razume govorico cvetja in vam pomaga izbrati najlepše cvetlične aranžmaje po odlični ceni.

Rožcar – drugačna cvetličarna

Rožcar je cvetličarna z najboljšim cvetjem in najprijaznejšimi cvetličarji z izjemnim smislom za aranžiranje cvetja. Ekipa se lahko pohvali z večkratnimi naslovi državnih prvakov v cvetličarstvu, pogosto pa sodelujejo tudi na raznih razstavah, kjer svoje znanje in poznavanje cvetja delijo z drugimi. Dolgoletne izkušnje aranžiranja in priprave cvetlične dekoracije vas bodo takoj prevzele. Da so v cvetličarni Rožcar pravi mojstri cvetja, potrjujejo tudi številne zadovoljne stranke, ki se z veseljem vračajo v cvetličarno po rojstnodnevne šopke, dekoracijo in krasne lončnice za vsak dan. Še posebej navdihujoča je široka ponudba orhidej, seveda pa boste v cvetličarni našli tudi vse drugo najbolj priljubljeno cvetje. Poslanstvo cvetličarne Rožcar je sebi in drugim polepšati dan s cvetjem, zato svoje stranke vedno razveselijo z izjemno ponudbo, vrhunsko storitvijo in nasmehom na obrazu.

Poleg trgovine v Supernovi Qlandia Kamnik najdete cvetličarno Rožcar tudi v Domžalah, nudijo pa vam tudi dostavo naročenega cvetja.