Champion | Kamnik | Supernova

Vse za popoln športni slog s podpisom priljubljene znamke Champion. Oblačila za šport in prosti čas, športna obutev, kopalke in modni dodatki.

Champion

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport

Udobna in kakovostna moda Champion za prave zmagovalce

Udobna športna oblačila, ki vedno blestijo z igrivostjo barv in trendovskimi detajli. Odkrijte najbolj sveže kolekcije športne znamke Champion v trgovini nakupovalnega centra Supernova Kamnik. Urbana in dinamična prodajalna ponuja vse za popoln slog aktivne generacije z modnimi kolekcijami oblačil in obutve za ženske, moške in otroke. Zbudite zmagovalca v sebi z znamenitimi jopicami 'hoodie' Champion, polo majicami, T-shirt majicami, trenirkami, vetrovkami, kopalkami in drugimi kakovostnimi oblačili za šport in prosti čas.

V ženski kolekciji za šport blestijo tudi udobni športni nedrčki in topi z največjo oporo, veliko prikupnih oblačil pa boste našli v otroškem in baby programu. Za res popolno športno opremo so tu še športna obutev, platnene superge, natikači in topla zimska obutev s številnimi dodatki, kot so športne torbe, kape, rokavice, šali, kopalni plašči in brisače. Moda Champion je živahna, atraktivna in vznemirljiva kot življenje samo. S kartico ugodnosti Champion pa je tudi ugodna, saj vam ta prinaša 5-% popust na vsak nakup, v času akcij in ugodnosti pa dodatni 5-% popust na že znižane izdelke.

 

 

 

 

Champion – avtentična športna oblačila z značajem pravih zmagovalcev

Blagovna znamka Champion prihaja iz ZDA in že od leta 1919 v športno modo prinaša slog pravih zmagovalcev. Fuzija sloga in udobja v vsaki kolekciji blagovne znamke izraža moč in značaj posameznikov, ki nosijo izbrana oblačila, obutev in modne dodatke. Blagovno znamko Champion odlikujeta visoka kakovost izdelave in izjemen dizajn, narejen po zadnjih modnih smernicah uličnega športnega sloga. 

Zgodovina blagovne znamke Champion je tesno povezana s športom, kar je vodilo v številne izjemne inovacije za udobje in uspeh številnih športnih ekip. Znamka je postala znana po ustvarjanju enega najpomembnejših športnih in kultnih oblačil 20. stoletja, in sicer 'hoodieja' oziroma puloverja oz. jopice s kapuco. Ta je bil ravno pri Championu razvit iz praktičnih razlogov – kot ogrevalna oziroma dopolnilna obleka za športnike, ki so jo nosili pred in po treningu. Kot prava atletska blagovna znamka je Champion tudi prvi predstavil dvojno T-shirt majico ter zračni najlon oz. tkanino, ki je še danes na samem vrhu pri košarkarskih uniformah po vsem svetu.