Big Bang | Kamnik | Supernova

Zabavna elektronika, računalniki, avdio-video oprema, bela tehnika in gospodinjski aparati. Big Bang z ugodnimi nakupi poskrbi za sodoben dom in prosti čas. Izkoristite aktualne akcije in nakup na obroke!

Big Bang

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Big Bang vam z odlično ceno polepša dan

Je čas za nov televizor, klimatska naprava ne dela ali potrebujete večji hladilnik za vse kulinarične podvige? Stopite v Big Bang Supernova Kamnik in se pustite navdušiti z vsemi novostmi sodobne tehnologije. V prijetnem prodajnem salonu boste odkrili številne novosti in inovativne rešitve za dom, vrt, delo in zabavo. Pobrskajte po oddelkih računalništva, gaminga, avdio-video opreme, telefonije in sodobnih načinov povezovanja v pametni dom, bele tehnike in gospodinjskih aparatov ter vrhunskih izdelkov za šport in prosti čas ali zaupajte svoje želje prijaznim trgovcem, ki vam bodo z veseljem pomagali poiskati prave izdelke za vas ter vam svetovali glede novosti s sveta tehnike.

V Big Bangu boste našli vse, kar potrebujete za sodobno, udobno in lepše življenje. Prenosni računalniki, fotoaparati, hišni kino, monitorji, pametne ure, igralne konzole, električni skiroji, kuhalne plošče, pralni in sušilni stroji, mikrovalovne pečice, aparati za peko kruha, naprave za osebno nego, orodje za domačo delavnico in še veliko več vedno ustrežejo vašim željam. Z ugodnimi pogoji nakupa, akcijami z odličnimi cenami, podaljšano garancijo in odvozom vaših starih aparatov pa bodo v Big Bangu poskrbeli za popolno izkušnjo.

 

 

 

 

Big Bang – boljši nakup in UAU učinek

Podjetje Big Bang z mrežo 18 trgovin ter spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si je največji ponudnik avdio-video izdelkov in računalništva na slovenskem trgu. Poleg vodilnega položaja na omenjenih segmentih pa sodi tudi med večje ponudnike izdelkov bele tehnike in telekomunikacij.

Big Bang se zavzema za dolgoročno zadovoljstvo kupca, navdihuje in bogati nove življenjske sloge, ki se pojavljajo na trgu, in sicer tako, da postaja močan partner vodilnim blagovnim znamkam in izdelovalcem. Boljša storitev, boljši nakup je vizija, ki jo vsakodnevno nadgrajuje in še bolj aktivno pristopa k zadovoljevanju potreb potrošnikov v vseh fazah nakupnega procesa. To je tako imenovani UAU učinek, ki ga Big Bang zagovarja in pri kupcih dosega.