Big Bang | Kamnik | Supernova

Zabavno, uporabno, priročno in preprosto UAU. Široka ponudba zabavne elektronike, gospodinjskih aparatov in računalništva v Big Bangu nikoli ne razočara.

Big Bang

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Domžalska cesta 3
1241 Kamnik
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Izberite kakovost priznanih blagovnih znamk v Big Bangu

Big Bang ima vse, kar si vaše srce (in dom) zaželi! Ko razmišljate o nakupu novega pralnega stroja ali se odločite, da je čas za pametni televizor, vam osebje prodajalne v nakupovalnem centru Supernova z veseljem svetuje in na podlagi bogatih izkušenj priporoči napravo za vas. Široka ponudba avdio-video opreme, računalniki in računalniška oprema, priljubljene igralne konzole Nintendo, Xbox, Playstation in video igre, vrhunska gaming oprema ter vse za domači kino celovito opremi vaš dom za neprekinjeno zabavo vsak dan.

Seveda v Big Bangu poskrbijo tudi za druge elektronske naprave, ki olajšajo vaš dan in popestrijo prosti čas. Na oddelku bele tehnike poiščite najnovejši intuitivni pomivalni stroj, kuhalno ploščo, hladilnik ali klimatsko napravo po vedno ugodni ceni. Iščete čudovito darilo za mamo ali prijateljico? V široki ponudbi gospodinjskih aparatov za dom in osebno nego boste zagotovo našli nekaj, kar ji bo narisalo nasmeh na obraz. Retro kuhinjski robot, kodralnik, električna zobna ščetka ali najboljši IPL-epilator izstopajo s trendovskim videzom in privlačno ceno. Ne spreglejte še ponudbe mobilne telefonije in elektronskih izdelkov za prosti čas, kot so droni, električni skiroji in pametne ure.

 

 

 

 

UAU Big Bang

Big Bang se zavzema za dolgoročno zadovoljstvo kupca, navdihuje in bogati nove življenjske sloge, ki se pojavljajo na trgu, in sicer tako, da postaja močan partner vodilnim blagovnim znamkam in izdelovalcem. Boljša storitev, boljši nakup je vizija, ki jo vsakodnevno nadgrajuje in še bolj aktivno pristopa k zadovoljevanju potreb potrošnikov v vseh fazah nakupnega procesa. To je tako imenovani UAU učinek, ki ga Big Bang zagovarja in pri kupcih dosega.